Administrator
Jak wyzej, czyli prosze o umieszczenie informacji na temat jakie itemy posiadacie oraz docelowo jakie chcecie zdobyc ( w granicach zdrowego rozsadku).
Więc ja wrzucilem Eminence bow+4+Cheap Shot i dosc duzo matsow i smietki d grade
Obecnie posiadam EQ z luxury Delu+heath i compo smietki
W WH czeka na mnie doom heavy, tylko nie posiadam jeszcze shielda
Administrator
To moze ja zaczne bo widze, ze Wam nie idzie ;].
Posiadam:
Bron: Emi+Cs
Armor:Clan Oath i BW Light
Bizu: sklepowa C oraz 2xEarring i 1 ring BO
Cel:
Zlozyc cala bizu BO oraz BOP'a.
Posiadam:
Emi bez SA.
Theaca Leather gaiters i armor + jakies D grade buty, rece, kask.
Naszyjnik z luxa +3, reszta D grade.
Planuje posiadac:
Plate Leather set - problemu chyba z keyami nie bedzie.
Oczywiscie kiedys BOP'a.
Hello:)
to w czym sie ubieram jest oczywiscie najmodniejsze:P hehe:P jak to na bishopki przystalo:P
a wiec bron to: HOMEK +3+acu (wole jednak chyba +conversion) ale na razie jest oki;)
Karmian set+3, bizu luxury shop +3 => to wszystko dzieki mojej kumpeli, od ktorej pozyczylem
Natomiast docelowo... pierwszy raz gram BP ale wydaje mi sie ze postawie na mane;) wiec BW Set i moze przy homku narazie zostane bo najlatwiej utrzymac;)
pozdrawiam;) milego dzionka ja lecem na laborki:P
Ostatnio edytowany przez Cobia (2007-12-14 11:16:07)
Puki co jestem w posiadaniu ciuszków top c z luxa czyli demona (nie setu bo nie potrzebuje xP ) i bron Yakse+3 no i czasem ,jak sie zamienię z jace0 to DS'a +5 x]
Co planuje mieć... jako support zbieram na BW robe z racji największej ilości MP z all B setow xD Składanie jakoś mi idzie dzięki seedom wiec przy dobrych wiatrach, może do 52 lvl sie wyrobie.
Co do broni to planowałem Aoba ale slyszalem ze wc wymiata z daggerem... Sie zobaczy ^^
Nowy użytkownik
Siemanko mam stroj karmiane set i i bron homunkulus's sword z czerwonym krysztalem
planuje zmienic na 62 lvl na dowolny stroj najlepiej Majestic Robe bo podwyzsza speeda m o 15% regeneracje mp o 8% Resistance +50% itd... a i bron Sword of Miracles ta poniewaz jest nasilniejsza z itemkow .
Pozdrawiam klanowiczow *
Gandalf przeczytaj najpierw tekst zanim potwierdzisz utworzenie posta. I nie sadzisz, ze masz nie co wygorowane wymagania co do itemow.
Nitroacetanilid
Bron: Yaksa +3
Zbroja: Doom Heavy (helm, buty, tarcza +3, armor +2, o rekawice sie jeszcze staram ;p)
Bizu: Protection (skladane osobiscie)
================================
plany:
Najblizsze to rece dooma, sls*sls, bizu BO (<- to juz po malu sie sklada)
Dalsze to nazbierac duzo recek jak na crafta przystalo ;p